GYAKORNOKOK A SZOLNOKI VÁROSFEJLESZTŐNÉL

GINOP-5.2.4-16-2016-00188

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt., mint Kedvezményezett pályázatot nyújtott be a Gazdaságfejlesztő és Operációs Innovatív Program keretében a „Gyakornoki program pályakezdők számára” című felhívásra. A GINOP-5.2.4-16-2016-00188 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmet a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság vezetője 100 %-os intenzitás mellett, 4,63 millió forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatás hatására a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. 2016. december óta alkalmaz gyakornokokat, akik ez idő alatt széles körű tapasztalatra tettek szert a pályázat keretein belül.

A gyakornoki program keretén belül a már meglévő, tapasztalt munkavállalói kör, valamint az újonnan felvett, gyakornoki pozíciót betöltő munkavállalók kölcsönösen segítették egymást. A gyakornokok a pályázati időszak alatt megismerkedtek az európai uniós pályázati rendszer adminisztrációs és operatív feladataival. Gyakornoki kapcsolattartóként egy fő munkatárs segítette, dokumentálta a gyakornoki foglalkoztatást, értékelte a gyakornok munkáját. A projekt kapcsán beszerzésre kerültek a gyakornokok munkáját segítő laptopok és telefonok.

A gyakornoki foglalkoztatást a projektidőszakban 9 hónapig, majd azt követően a tovább foglalkoztatást legalább 4,5 hónapig vállalta a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.

A projekt keretében foglalkoztatott gyakornoki program 2017. november 14-én ért véget.

 

 

További információt a www.szvf.hu honlapokon olvashatnak.

SZVF
Megszakítás