Alkoss és nyerj a karácsonyfa alá meglepetést! Várjuk 12-18 éves diákok alkotásait ( rajz, festmény, montázs, fotó, videó) vízvédelem témakörben.


  • Beküldési határidő: 2021. december 13.
  • Nyeremények: belépő 4 fő részére a demjéni CASCADE élményfürdőbe, szódakészítő gép, víztisztító kancsó, rajzkészlet, Zöld-Bolt ajándékutalvány

KEHOP-2.1.7-19-2019-00015 projekt üzenete, jelen pályázati felhívás célja: a lakosság vízfelhasználásához kapcsolódó környezettudatos személetének kialakítása, fejlesztése, a takarékos, felelős vízhasználat ösztönzése, mint például a vezetékes ivóvíz fogyasztásának népszerűsítése, a felszíni és felszín alatti vizek, a vízbázis védelmének támogatása lakossági szemléletformálással, a takarékos vízfelhasználás szükségességének és módszereinek bemutatása. A vízvédelem, mint globális környezeti probléma a Föld teljes lakosságára, így a gyermekek jövőjére is kihatnak, így fontos bevonni őket a folyamatokba, hogy elhivatottak és felnőttként cselekvő polgárok legyenek. A projekt egyik célja a szemléletformálás és az információátadás annak érdekében, hogy a helyi gyermekek/diákok tisztában legyenek azzal, milyen hosszú távú következménye van a környezet védelem hiányának, hogy mit tudnak tenni helyben a vízvédelem ügyében és hogy közösségi kezdeményezések induljanak meg.

A melléklet tartalmazza a pályamunkánk beadási határidejét, formai követelményeit, beküldés címét, témaköröket és egyéb hasznos információt! FELTÉTLENÜL OVASD EL!
Ötletadónak egy kis mese a legkisebbeknek:

https://www.youtube.com/watch?v=JdxvofRKjQs&t=18s

Jó alkotást kívánunk! 🙂

SZVF
Megszakítás