HÍREK

Felújítják a Móra úti rendelőt

A Széchenyi 2020 program keretében 210 millió forint európai uniós támogatás segítségével

PÁLYÁZATOK

Gyakornokok a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.-nél

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. GINOP-5.2.4-16-2016-00188 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási

GALÉRIA

Back
« 1 A 6 »

MAGUNKRÓL

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.-t Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata alapította 2008 februárjában. Cégünk létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának fejlesztéseit egy olyan szervezet készítse elő és valósítsa meg, mely a piaci igényekre és a felmerülő feladatokra gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan reagál.

Az új struktúra sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos nyertes pályázat megírásán és beadásán túl, négy városrehabilitációs projektből – melynek kidolgozói és megvalósítói is mi vagyunk – kettő már a záráshoz közeledik, két másik pedig támogatói döntésre vár.

Missziónk

Munkánkat abban a tudatban végezzük, hogy eredményeink hosszú távra szóljanak. Tevékenységünk középpontjában Szolnok város értékeinek őrzése, fejlesztése áll.

Letölthető dokumentumok

Véleményezhető dokumentumok


Véleményküldés


A projektről

FEJLESZTÉSEK

 

Cégünk létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának fejlesztéseit egy olyan szervezet készítse elő és valósítsa meg, mely a piaci igényekre és a felmerülő feladatokra gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan reagál.

Az elmúlt öt évben több mint 10 milliárd forint értékű támogatást eredményezett a közös munka. Több milliárd forint értékű fejlesztési projekt jóváhagyásra vár, melyek többek között településfejlesztési, szociális, kulturális, turisztikai, fenntarthatóbb életmódot népszerűsítő, oktatási- nevelési intézmények fejlesztését, közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztését elősegítő projektek.

Tevékenységünk sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos nyertes pályázat megírásán és beadásán túl, négy városrehabilitációs projektből – melynek kidolgozója és megvalósítója is a Zrt. – egy már lezárult, a három másik, pedig kivitelezés alatt van.

Futó pályázatok Lezárt pályázatok

Hírek

BEFEJEZŐDÖTT A SIMON FERENC ÚTI BÖLCSŐDE BŐVÍTÉSE

A SZÉCHENYI 2020 PROGRAM KERETÉBEN 210,00 MILLIÓ FORINT EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL...

FELÚJÍTJÁK A MÓRA ÚTI RENDELŐT

A Széchenyi 2020 program keretében 210 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósul...

BŐVÜL A SIMON FERENC ÚTI BÖLCSŐDE

A Széchenyi 2020 program keretében 210,00 millió forint európai uniós támogatás segítségével...

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Szolnoki  Városfejlesztő Nonprofit Zrt.  az ingatlan változatlan tulajdoni állása mellett -  ...

ÚJ ÓVODA ÉPÜL A HOLD ÚTON

A Széchenyi 2020 program keretében 364,00 millió forint európai uniós támogatás segítségével...

Kétszeres városmarketing díjas Szolnok városa

Szolnok városa kétszeres városmarketing gyémánt díjat kapott az önkormányzat 2014. évi városmarketing tevékenysége elismeréseként.

Országosan ismert graffitis díszített fel egy szolnoki falszakaszt

Nikon One, Magyarország egyik legelismertebb graffitise díszített fel festményével egy buszmegálló mögött található sivár falszakaszt a Mártírok útján. Nem illegális…