BEMUTATKOZUNK

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.-t Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata alapította 2008. februárjában.

Cégünk létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának fejlesztéseit egy olyan szervezet készítse elő és valósítsa meg, mely a piaci igényekre és a felmerülő feladatokra gyorsan, szakszerűen és költséghatékonyan reagál. 

Referenciáink jól láttatják, hogy minden irányú fejlesztési elképzeléséhez partnerre talál bennünk.

 

TOVÁBBI SIKEREINK

Prizma 2010 kreatív PR verseny egyetlen döntőbe jutott pályamunkája „CD, DVD, mozgókép, pr-film, vírusfilm” kategóriában: a Szolnoki Városfejlesztő Zrt. – Szolnok a Tisza fővárosa PR film.
Kiváló minősítés támogatáskezelői ellenőrzés során:
„Az ellenőrzést végző ügynökök véleménye szerint az alap megfelelően és szakszerűen működik és nem fogalmaztak meg a menedzsment struktúrára vagy a hatékonyság növelésére vonatkozó javaslatot. Az alap működése teljes összhangban van az Annex III-mal, ide értve az átláthatóságot, függetlenséget és a kiválasztási folyamat szakszerűségét.”  
Az Observer Médiafigyelő és az Image Factory által készített Városimázs toplista 7. helye:
„Az idén Szolnok javított a legtöbbet tavalyi helyezéséhez képest a megyei jogú városok közül… az elenyésző számú kedvezőtlen téma és a pozitív hírek magas aránya miatt a város imázsa remekül alakult a vizsgált időszakban.
… A média többször beszámolt arról, hogy Szolnoknak nagyméretű adósságállománya van, és több cikkben is boncolgatták ennek hátulütőit, azonban a városvezetés ügyesen védte ki a felmerült támadásokat, mondván a pénz jó helyen van, mivel fejlesztési célokat szolgál. A híradásokból az derül ki, hogy ez így is van, Szolnokról egy fejlődő város képe vetül elénk a látottakból, illetve hallottakból.
… Összességében elmondható, hogy Szolnok megérdemelten ugrott hatalmasat listánkon.”

SZÁMÍTHAT RÁNK

Feladatunk az Ön fejlesztési elképzeléseihez szükséges forrás előteremtése, valamint a fejlesztések hatékony megvalósítása. Mindezt kiépített kapcsolatrendszeren keresztül, sokrétű tapasztalat alapján és kiterjedt szakmai háttérrel biztosítjuk.

Pályázatai megvalósításához komplex, minden életciklusra kiterjedő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, legyen szó szakmai tanácsadásról, projekttervezésről, pályázatírásról, projektmegvalósításról, pályázati monitoringról.

Képzett és tapasztalt munkatársaink az Ön igényeihez igazodva állnak rendelkezésre a közgazdaság, a pénzügy, a műszaki feladatok, a közbeszerzés, a környezetgazdálkodás, a turisztika, a marketing és az adminisztráció területén.

Természetesen fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához könyvelői, pénzügyi-, jogi szolgáltatást, könyvvizsgálatot is biztosítunk.

SZVF
Megszakítás